Hvit skjerm eller problemer med innlasting?

Opprettet av Alexander Winther, Endret Tue, 31 Oct 2023 ved 09:09 PM av Alexander Winther

Cache bruker for at sidene skal laste raskere. Av og til kan denne henge seg opp.

Forsøk dette:
1. klikk på menyikoner øverst til høyre, velg More tools og Developer Tools.
Du kan også klikke Ctrl+Shift+i samtidig for å gjøre samme handling.

2. Klikk pilen og velg Applications.

3. Velge Storage / Clear storage og klikk “Clear site data”

4. Lukk panelet du åpnet og oppdater siden. Da skal alt fungere fint! ?

Ta kontakt med oss dersom dette ikke løste problemet.